The Field Guide to Evil

Categorie: Horror
'The Field Guide to Evil' is een omnibusfilm rond duistere folklore. Verhalen over bezetenheid en vloeken worden afgewisseld met verhalen over liefde, lust en jaloezie. Door alle tijden heen zijn de gemeenschappen gefascineerd en bang voor zulke mythen en volksverhalen, die de basis vormen voor wat tegenwoordig het horrorgenre wordt genoemd. 'Al Karisi' verhaalt over de gelijknamige kwaadaardige geest waarvan velen geloven dat deze het op zwangere vrouwen heeft gemunt. 'Die Trud' linkt naar een Oostenrijkse overlevering en speelt zich af in de achttiende eeuw. Het segment zet meisjes en verboden liefde centraal en gaat over monsters die personen verstikken in hun slaap. 'Island of the Devourer of Souls' is een bijna volledig non-verbale korte film die zich afspeelt in het Oost-Pruisen van 1850. Voor sommigen staan daar menselijke harten op het menu.

Filminformatie

Status: Released IMDb
Releasedatum: 2018-10-11
Run time: 117 Minuut / 1:57
Filmregisseurs: Veronika Franz, Severin Fiala, Katrin Gebbe, Peter Strickland, Yannis Veslemes, Ashim Ahluwalia, Agnieszka Smoczynska, Can Evrenol, Calvin Lee Reeder.
Website: http://fieldguidetoevil.com/
Productiebedrijven : Timpson Films, EchoWolf Productions
Productieland: New Zealand

The Field Guide to Evil DVD kopen

Wil je zien of de film The Field Guide to Evil al beschikbaar is op DVD en gelijk kopen? Bestel dan direct. Ook is het mogelijk om daar tweedehands films te bestellen.

Filmposter bestellen

Zou je een filmposter willen hebben van de filmster die speelt in The Field Guide to Evil of van de film zelf en deze binnen 2 werkdagen bij jou aan de muur hebben hangen! Plaats dan hier je bestellingfilmposter bestellen.

Trailer bekijkenFilmFlix.nl - De film database © 2019